Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Mřížkové koláčky z listového těsta s jablky a tvarohem Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Lucie95 80 min
Hrníčková kefírová buchta podle Anety Vignerové: Je snadná na přípravu a po upečení úžasně vláčná, říká modelka
Hrníčkový mazanec naší babči: Voní máslem a citronem a přípravu podle tohoto receptu zvládne úplně každý
10 foto Holka u plotny peče: Jak na arabské sušenky maamoul? Plněné datlovou pastou a provoněné růžovou vodou chutnají skvěle