Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Vepřová játra na sádle s jalovcem, hořčicí a čerstvým fíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 krkovicka.x 35 min
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé