Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení
Nejlepší meruňkové knedlíky: Přece ty čerstvé! Rozplývají se na jazyku, jsou krásně nadýchané i sladké a voní máslem
Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, smetanou a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 LuDea 70 min
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý