Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Moje poznámka
Těstoviny se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZpk
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 1 hodinou
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se smetanou,
nízkotučná smetana,
recept testoviny se smetanou,
dietní těstoviny se smetanou,
jidlo se smetanou,
testoviny na smetane s bazalkou,
testoviny smetana,
těstoviny recepty,
těstoviny se smetanou ke šlehání,
těstoviny ze smetanou,
těstoviny se smetanou,
těstoviny se smetanopu,
penne se smetanou a bazalkou a tymián,
recepty těstoviny se smetanou,
testoviny se smetanou na šlehání,
těstoviny se smetanou recepty,
těstoviny a smetana,
recept těstoviny se se smetanou,
testoviny se smetanpu,
testovinx se smetaniu
Suroviny:
smetana,
těstoviny penne,
česnek,
máslo,
bazalka čerstvá,
tymián
Komentáře (4)