Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Chřestová polévka krémové konzistence se zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 40 min
Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 varilamyskakasicku 30 min
Jak na česnekovou pomazánku? Tři recepty na ty nejlepší z tvarohu, z pomazánkového másla nebo z majonézy
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
První republika s Kristinou: Linecká srdíčka podle sto let starého receptu okouzlí křehkostí a svěží chutí citronu a malin