Polévka z houbiček

erca35 Kuchařka: erca35

Polévky 5 názorů

Suroviny

300 g čerstvých hříbků nebo žampionů
1 lžíce másla
2 lžíce zelené petrželky
2 lžíce hladké mouky
8 palic chřestů
1 l máslového vývaru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Chřest nakrájíme na špalíčky a vaříme v masovém vývaru 5 minut.

  2. Houby nakrájíme na tenké plátky, osolíme, opepříma, přidáme petrželku a podusíme na másle.

  3. Zaprášíme hladkou moukou, zalijeme polévkou s chřestem a 10 minut povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z houbiček

Tématické fráze: polévka z naloženého chřestu erika čápová linecké houbičky houbyčky tenké houbicky jak uvařit houbičky houbyčky nebo houbičky houbyčky recepty houbičky vývar "erika čápová" erika čápová-recepty staročeská hosa recept