Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Hodnocení 68× Víte, jak nerozvařit knedlíky? A jak si poradit s těmi již rozvařenými? Nezoufejte, máme pro vás fintu, díky které se vždy povedou 1. 1. 2023
Hodnocení 101× Stékaná poleva na dortu: Máme pro vás jednoduchý návod, podle kterého bude váš dort vypadat jako z cukrárny 20. 11. 2022
Hodnocení 72× Polevy na cukroví patří k závěrečnému zdobení. Ať už kakaová, citronová, nebo čokoládová - s námi je zvládnete snadno 19. 11. 2022
Hodnocení 14× Svatomartinská husa patří ke každoroční oblíbené tradici. Víte, kdy je ten správný čas na přípravu a sehnání husy? 10. 11. 2022
Hodnocení 249× Kuře à la husa? Je to snadné a chutná skvěle. Upečte si s námi svatomartinské kuře, které tradiční husu dokonale zastoupí 10. 11. 2022
Hodnocení 29× 7 nejlepších receptů na pečenou husu. Připravte si s námi slavnostní oběd, netradičně i jaksepatří, se zelím a knedlíkem 27. 10. 2022
Hodnocení 7× Tyto strašidelné lívance jsou krásně nadýchané. Připravte je dětem na speciální halloweenskou snídani nebo svačinu 31. 10. 2022
Hodnocení 70× Pojďte si s námi uvařit tradiční staročeskou polévku zelňačku, ale tentokrát trochu netradičně z hlávkového zelí 4. 11. 2022
Hodnocení 90× Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku 23. 10. 2022
Hodnocení 39× Znáte Mug cake? Tento koláč v hrníčku připravíte opravdu bleskově, během pěti minut ho můžete servírovat s lahodnou kávou 6. 11. 2022
Hodnocení 40× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem 23. 10. 2022
Hodnocení 91× Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil 17. 10. 2022
Hodnocení 78× Na poctivý hospodský hovězí guláš už nemusíte do restaurace. Připravte si jej doma, s pořádnou dávkou cibule a česneku 10. 10. 2022
Hodnocení 9× Znáte Havelské posvícení? Sestavte si s námi v říjnu sváteční posvícenské menu od snídaně až po večeři 9. 10. 2022
Hodnocení 110× 7 rychlých obědů v barvách a vůni podzimu. Jednoduché recepty na jídla, která nás během sychravého počasí zahřejí 6. 10. 2022
Hodnocení 222× Jak uskladnit jádra vlašských ořechů metodou "nasucho"? Šup s nimi do sklenic nebo je naložte do medu 7. 10. 2022
Hodnocení 11× Přesnídávky z domácích surovin děti milují. Poradíme, jak je připravit a uchovat tak ovoce na dlouhé zimní měsíce 3. 10. 2022
Hodnocení 11× Jak připravit domácí dýňovou přesnídávku? Nejlépe nám poslouží dýňový velikán "goliáš", který se skvěle hodí i do kompotů a džemů 19. 10. 2022
Hodnocení 54× Jak správně zamrazit jahody? Poradíme správný postup, aby se plody neslepily a zachovaly si co nejvíce své chuti a vitamínů 21. 9. 2022
Hodnocení 167× Ryzec je považován za krále mezi houbami. Jedna z nejlepších hub vyniká svou chutí a je skvělá na kmíně i na kyselo 30. 9. 2022