Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
5 foto Hodnocení Jak udělat domácí lízátka? Oblíbenou sladkost dětem připravíme jen ze 2 surovin 14. 2. 2025
5 foto Hodnocení 365× Jak udělat koblihy z jogurtu? Nadýchané nekynuté koblížky jsou bleskově hotové 13. 2. 2025
6 foto Hodnocení 5× Jak použít tresčí játra? Jejich jemnou chuť si v pomazánkách zamilujete 24. 2. 2025
5 foto Hodnocení 6× Jak se dělá BBQ omáčka? Je dokonalá k masu a hranolkům i k pečené zelenině 9. 2. 2025
5 foto Hodnocení 4× Jak se dělá vídeňský knedlík? Výbornou přílohu připravíte ze starého pečiva 8. 2. 2025
5 foto Hodnocení 23× Jak upéct jablečný koláč? Tomuto vláčnému a křehkému moučníku jen těžko odoláte 7. 2. 2025
7 foto Hodnocení 220× Jak péct koblihy v troubě? Vynikající koblížky upečete bez tuku a otáčení 7. 2. 2025
6 foto Hodnocení 390× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek 6. 2. 2025
8 foto Hodnocení 7× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím 2. 2. 2025
8 foto Hodnocení 4× Jak péct maso v troubě? Provedeme vás postupem až ke šťavnaté pečínce 31. 1. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce 31. 1. 2025
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit roštěnec? Dokonale chutný je pečený, dušený i jako minutka 30. 1. 2025
8 foto Hodnocení 44× Jak nemít zakalený vývar? Poradíme několik tipů, jak docílit krásně čirého vývaru 30. 1. 2025
8 foto Hodnocení 18× Jak uvařit rýži, aby byla sypká? Na kyprost má vliv její druh i způsob přípravy 26. 1. 2025
7 foto Hodnocení 3× Co všechno patří do gulášové polévky? Uvařte si s námi tuto lahodnou klasiku 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 6× Jak husté má být těsto na halušky? Správná hustota je základem úspěchu 22. 1. 2025
6 foto Hodnocení 3× Jak zachránit sladkou omáčku? Vyzkoušejte naše 3 osvědčené vychytávky 21. 1. 2025