Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
33 foto Vypravili jsme se na velikonoční trhy v Praze na Míráku: Langoš vyjde na 130 Kč, smažák je za 219 korun a pivo za 60 Kč
20 foto Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou
30 foto Velikonoční nádivka podle Pavla Berkyho: Voní kopřivami i česnekem, navíc je nadýchaná a vláčná
Laďka Něrgešová se podělila o svůj recept na vláčného beránka: Poradila také, jak ho vyklopit bez nehod
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Video Velikonoce u babičky: Hrnkový velikonoční beránek voní vanilkou, chutná skvěle a hotový je do hodiny
Video Nepovedené záběry z kuchyně aneb Když knedlík padá, poleva se vylévá a soli je víc než v solném dole
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
Pravá jihočeská velikonoční nádivka: Voní uzeným masem, muškátovým oříškem i bylinkami. Je krásně šťavnatá a kyprá
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
Hledali jsme nejlepší chlebíčky v Brně. Kromě tradičních a nudných za 41 Kč jsme našli i originální skvosty za 56 korun
17 foto Konec Kašpárka na Nově, v Hell's Kitchen ho nahradí jiná známá tvář: Populární kuchař požádal o vystřídání kvůli rodině
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Pochoutkový salát podle Těhotnýho kuchaře: Vyberte dobré suroviny, salát vám to vrátí na chuti, říká známý food blogger
VIDEO: Pošírované vejce za pár sekund? Otestovali jsme internetový trik z mikrovlnky a víme, zda funguje
Česká klasika boduje ve světě: Rýžový nákyp získal uznání od zahraničních odborníků ze serveru Taste Atlas
Perfektní bezlepkové brownies podle Josefa Maršálka: Voní čokoládou a ořechy a jsou neskutečně vláčné
7 foto Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Dny Marianne 2025: Největší nákupní svátek je zpět! Neváhejte a získejte slevové kupony i ikonickou nákupní tašku