Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
49 foto Farmářské trhy v Praze lákají i na podzim: Kilo brambor je k mání už za 15 Kč, u řeky si dáte skvělé topinky, na Jiřáku kafe
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. září: Kde si nakoupit a kde může sobotní provoz nemile překvapit
Švestkové bramborové knedlíky podle Pavla Berkyho: Příprava je snadná, strouhanková posypka dodává luxusní chuť
Video Časopis plný zábavy a chutí: Křížovky a recepty v jednom. Uvařte si oblíbené klasiky a přitom si zaluštěte
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Oblíbená pomazánka ze sardinek podle ČSN: Jednoduchá večeře za pár korun má jemnou chuť a skvěle se roztírá
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Připravit skvělé domácí máslo je snadné: Vyzkoušeli jsme, zda vyjde levněji než to z obchodu i jaké má výhody
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
19 foto Jana Boušková v roce 2012 v Prostřeno! nadchla hosty plněnými hermelíny: Recept na lahůdku zvládne každý
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému
Video VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
19 foto Netradiční Prostřeno!: Menu připravil pořezaný Václav Vydra, Jana Boušková nadchla svými omáčkami
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
Farmářka radí, jak skladovat česnek: Nejvíc škodí vlhkost a experimenty v mrazáku, říká Gabriela Pechová
56 foto Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku