Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
11 foto Hodnocení 6× Kolik se dává oleje do horkovzdušné fritézy? Šetření olejem je zde více než žádoucí 24. 2. 2025
Hodnocení 2× Jak připravit turecká vejce? Zkuste s námi hit víkendových snídaní do postele 24. 2. 2025
Hodnocení 1× Ovarová polévka podle ČSN: Nechte se provést přípravou zabijačkové klasiky 24. 2. 2025
11 foto Hodnocení 8 chyb během přípravy lasagní: Tvrdými či připálenými těstovinami neoslníte 21. 2. 2025
5 foto Hodnocení Masová paštika podle ČSN: Klasika našich školních svačin v poctivém provedení 21. 2. 2025
Hodnocení 4× Chyby při rozmrazování masa: Zapomeňte na teplou vodu i rozmrazování na lince 20. 2. 2025
7 foto Hodnocení 17× Čím nahradit vejce v kynutém těstě? Prozradíme, zda je vejce vůbec potřebné 19. 2. 2025
7 foto Hodnocení 97× 10 chyb v přípravě rolády: Ze suchého a lámavého těsta chutnou roládu neuděláte 17. 2. 2025
5 foto Hodnocení 470× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé 17. 2. 2025
Hodnocení 2× Námořnické maso podle ČSN: Vyzkoušíte šťavnaté maso v jemně pikantní omáčce? 16. 2. 2025
11 foto Hodnocení 9× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem 14. 2. 2025
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky 28. 2. 2025
Hodnocení 1× Krůtí prsa smažená v těstíčku podle ČSN: Tato minutka si vás získá na plné čáře 14. 2. 2025
Hodnocení 3× Jak se dělá toustový chleba? S podrobným postupem ho zvládne upéct každý 14. 2. 2025
Hodnocení 36× Hermelínový salát podle ČSN: Oživte chutnou vzpomínku na retro ve své kuchyni 14. 2. 2025
5 foto Hodnocení 17× Chyby při přípravě dortu Pavlova: Správná konzistence sněhu i šlehačky je zásadní 26. 2. 2025
9 foto Hodnocení 1× Jaké svačinky připravit pro nejmenší? S naším výběrem načerpáte dostatek inspirace 25. 2. 2025
Hodnocení 1× Jaký je rozdíl mezi špekem a slaninou? Ukážeme vám jasně patrné odlišnosti 21. 2. 2025
Hodnocení 4× Chyby během přípravy větrníků: Přípravu odpalovaného těsta ani krémů neuspěcháte 10. 2. 2025