Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
5 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě kimchi: Rizikem nesprávného postupu není jen plíseň 25. 4. 2025
Hodnocení 1× Buřtíky nad ohněm: Poradíme, jak je snadno nařezat i jak poznat ty správně opečené 25. 4. 2025
9 foto Hodnocení Římský salát v kuchyni: Čím si nás získal a do jakých pokrmů ho lze chutně využít? 25. 4. 2025
5 foto Hodnocení 15× Jak připravit hrachovou kaši? Tradiční oběd aneb za málo peněz hodně muziky 25. 4. 2025
Hodnocení Časté chyby při přípravě holandské omáčky: Řídký i nespojený přeliv lze napravit 24. 4. 2025
5 foto Hodnocení 10× Desatero rad na téma hrachová kaše: Víme, jak předejít chybám i jak kaši vylepšit 22. 4. 2025
5 foto Hodnocení 62× Chyby při přípravě svíčkové: Předejděte jim a vychutnejte si výborný sváteční oběd 21. 4. 2025
Hodnocení Aljašská treska po mlynářsku podle ČSN: Zkusíte osvědčený recept na skvělý oběd? 20. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak jíst uzeného lososa? Skvělý není jen na kanapkách, ale i v teplé kuchyni 18. 4. 2025
Hodnocení 3× Chyby při skladování vajec: Omývání i kolísání teploty jim zkracují trvanlivost 18. 4. 2025
Hodnocení Med ve sladké i slané kuchyni: Neodolatelný je v moučnících, čaji i marinádě na maso 18. 4. 2025
Hodnocení 1× Slané preclíky s tvarohem podle ČSN: Drobné pečivo přijde vhod k pivu i vínu 18. 4. 2025
9 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě chřestu: Jeho zhořknutí i rozvaření lze snadno předejít 17. 4. 2025
7 foto Hodnocení 6× Chyby při přípravě pesta: Díky správné přípravě docílíte skvěle dochucených jídel 16. 4. 2025
Hodnocení 2× Chyby při přípravě kopřivového sirupu zastudena: Poradíme, čeho se vyvarovat 15. 4. 2025
Hodnocení 7× Pórková polévka s vejcem podle ČSN: Lahůdka z babiččiny kuchyně oslní každého 14. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak udělat rizoto v pomalém hrnci? Připravte si oběd rychle a téměř bez práce 11. 4. 2025