Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
21 foto Hodnocení 194× Chyby při přípravě karbanátků: Vyhněte se jim a pochutnejte si na šťavnatém masu 11. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak udělat rizoto v pomalém hrnci? Připravte si oběd rychle a téměř bez práce 11. 4. 2025
Hodnocení 4× Kempink salát podle ČSN: Dáte si známou pikantní lahůdku milovanou hlavně muži? 11. 4. 2025
Hodnocení 17× Chyby při přípravě pampeliškového medu: Květy nemyjte a dbejte na správnou barvu 10. 4. 2025
7 foto Hodnocení 55× Chyby při přípravě piškotového těsta: Poradíme, jak docílit bezchybného korpusu 7. 4. 2025
Hodnocení 1× Nudlový nákyp s tvarohem podle ČSN: Na sladký oběd jako od babičky se nezapomíná 6. 4. 2025
7 foto Hodnocení 3× Čím potřít rohlíky před pečením? Vybrat si můžete hned z několika možností 6. 4. 2025
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození 4. 4. 2025
5 foto Hodnocení 9× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam 4. 4. 2025
7 foto Hodnocení 9× Časté chyby při přípravě koprové omáčky: Předejděte hrudkám i moučné chuti 3. 4. 2025
11 foto Hodnocení 4× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení 3. 4. 2025
Hodnocení 19× 3 nejčastější chyby v přípravě karlovarského knedlíku: Víme, čeho se vyvarovat 5. 4. 2025
Hodnocení 3× Jitrnice, jakou svět neviděl: Připravte si lahůdku vhodnou nejen do dietního plánu 1. 4. 2025
Hodnocení 6× Rozdíly mezi horkovzdušnou troubou a horkovzdušnou fritézou: Znáte je všechny? 31. 3. 2025
Hodnocení 2× Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Recept na sytou polévku se hodí mít po ruce 31. 3. 2025
5 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít 28. 3. 2025