Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Hodnocení Časté chyby při přípravě holandské omáčky: Řídký i nespojený přeliv lze napravit 24. 4. 2025
5 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma hrachová kaše: Víme, jak předejít chybám i jak kaši vylepšit 22. 4. 2025
5 foto Hodnocení 61× Chyby při přípravě svíčkové: Předejděte jim a vychutnejte si výborný sváteční oběd 21. 4. 2025
Hodnocení Aljašská treska po mlynářsku podle ČSN: Zkusíte osvědčený recept na skvělý oběd? 20. 4. 2025
Hodnocení 1× Chyby při skladování vajec: Omývání i kolísání teploty jim zkracují trvanlivost 18. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak jíst uzeného lososa? Skvělý není jen na kanapkách, ale i v teplé kuchyni 18. 4. 2025
Hodnocení 1× Slané preclíky s tvarohem podle ČSN: Drobné pečivo přijde vhod k pivu i vínu 18. 4. 2025
9 foto Hodnocení Časté chyby při přípravě chřestu: Jeho zhořknutí i rozvaření lze snadno předejít 17. 4. 2025
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě pesta: Díky správné přípravě docílíte skvěle dochucených jídel 16. 4. 2025
Hodnocení 2× Chyby při přípravě kopřivového sirupu zastudena: Poradíme, čeho se vyvarovat 15. 4. 2025
Hodnocení 1× Pórková polévka s vejcem podle ČSN: Lahůdka z babiččiny kuchyně oslní každého 14. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak udělat rizoto v pomalém hrnci? Připravte si oběd rychle a téměř bez práce 11. 4. 2025
Hodnocení 1× Co vařit v gulášovém kotlíku? Výčtem možností využití vás zcela jistě překvapí 11. 4. 2025
5 foto Hodnocení 173× Chyby při přípravě karbanátků: Vyhněte se jim a pochutnejte si na šťavnatém masu 11. 4. 2025
Hodnocení Kempink salát podle ČSN: Dáte si známou pikantní lahůdku milovanou hlavně muži? 11. 4. 2025
Hodnocení 17× Chyby při přípravě pampeliškového medu: Květy nemyjte a dbejte na správnou barvu 10. 4. 2025