Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 12× Rozdíl mezi agarem a želatinou: Víte, v čem se tato dvě zahušťovadla liší? 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 7× Jak zpracovat meruňky? Využít je lze na nanuky, marmeládu, knedlíky, ale i k masu 19. 6. 2025
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce 19. 6. 2025
5 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma fazolová polévka: Víme, jak ji uvařit, ochutit i vylepšit 18. 6. 2025
7 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou? Hlavní odlišnost je v jejich konzistenci 18. 6. 2025
9 foto Hodnocení Co ochutnat v Bulharsku? 10 tipů na místní dobroty, které vás dostanou do kolen 18. 6. 2025
6 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě zmrzliny: Krystalkům ledu i řídké konzistenci lze předejít 17. 6. 2025
Hodnocení 5× Nanuk Míša: Tvarohovou pochoutku politou čokoládou milují celé generace mlsounků 16. 6. 2025
Hodnocení 1× Řecké tzatziki podle ČSN: Dopřejte si v horkých dnech osvěžující salát z okurek 15. 6. 2025
9 foto Hodnocení 25× Jak dlouho péct bublaninu s drobenkou? Upečte si moučník se šťavnatým ovocem 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 50× Jak dlouho vařit ovocné kynuté knedlíky v páře? První kousek je vždy zkušební 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 5× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr 13. 6. 2025
9 foto Hodnocení 19× Kolik ovoce na bublaninu? Jen díky správnému množství se správně propeče 13. 6. 2025
Video Hodnocení 34× Fazolové lusky na kyselo podle ČSN: Vsadíte se, že jsou lepší než ty z jídelen? 13. 6. 2025
5 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě a pečení banánového chlebíčku: Neděláte je také? 11. 6. 2025
Hodnocení 33× Proč se jahodová marmeláda nedaří? S našimi tipy na její přípravu vyzrajete 10. 6. 2025
5 foto Hodnocení 37× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku 9. 6. 2025