Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
18 receptů 18 receptů na jídla s rajčaty: Užijte si chuť sezónní zeleniny v mnoha podobách 8. 8. 2025
7 foto Hodnocení 19× Časté chyby při přípravě kečupu: Dbejte na kvalitu, hustotu i správné ochucení 7. 8. 2025
9 foto Hodnocení Svačinky k vodě: Inspirujte se tipy na letní občerstvení na pláž i koupaliště 6. 8. 2025
Hodnocení 8× Slané buchty: Rozzařte oči mlsounům, kteří upřednostňují slané mlsání před sladkým 4. 8. 2025
Video Hodnocení 1× Vepřenky podle ČSN: Maličké karbanátky se připravují jen a pouze z vepřového masa 4. 8. 2025
5 foto Hodnocení 1× Chyby v přípravě kimchi: Zaměřte se na správný postup a použijte kvalitní suroviny 2. 8. 2025
7 foto Hodnocení 422× Chyby při přípravě a pečení Honzových buchet: Poradíme, jak na ně vyzrát 2. 8. 2025
Video Hodnocení 3× Uherská pěna podle ČSN: Nátěrku ze tří surovin zvládne připravit úplně každý 1. 8. 2025
15 receptů 15 receptů na slané pokrmy s jablky: Zapomeňte na štrúdl a zkuste jablka naslano 31. 7. 2025
7 foto Hodnocení 24× Pražský koláč: Upečte si s námi tradiční český moučník s krémovou náplní 30. 7. 2025
7 foto Hodnocení 29× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu 30. 7. 2025
9 foto Hodnocení 23× Chyby v přípravě štrúdlů a závinů: Správné množství náplně je neopomenutelné 29. 7. 2025
Hodnocení 2× Japonská mandolína: Poradíme, jak a podle čeho vybrat tento specifický kráječ 26. 7. 2025
5 foto Hodnocení 1× Jak ohřát řízek, aby byl křupavý? Vhodný ohřev zajistí řízky křupavé jako začerstva 22. 7. 2025
7 foto Hodnocení 3× Jak čistit houby před vařením? Důkladnost se vám tisíckrát vrátí v hotových jídlech 22. 7. 2025
7 foto Hodnocení 10× Rajská omáčka podle ČSN: Poklad české kuchyně zvládne připravit každý 20. 7. 2025