Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Hodnocení 13× Časté chyby při přípravě pesta z libečku: Víme, jak předejít plísni i zkvašení 1. 5. 2025
8 foto Hodnocení 4× 10 chyb při grilování: Znečištěný gril, připálené suroviny nebo píchání do masa 28. 4. 2025
Hodnocení 1× Rumcajs salát podle ČSN: Na pochoutku s točeným salámem nelze zapomenout 28. 4. 2025
Video Hodnocení Čarodějnické prsty: Zpestřete pálení čarodějnic touto strašidelnou dobrůtkou 27. 4. 2025
5 foto Hodnocení 7× Jak připravit hrachovou kaši? Tradiční oběd aneb za málo peněz hodně muziky 25. 4. 2025
Hodnocení Buřtíky nad ohněm: Poradíme, jak je snadno nařezat i jak poznat ty správně opečené 25. 4. 2025
9 foto Hodnocení Římský salát v kuchyni: Čím si nás získal a do jakých pokrmů ho lze chutně využít? 25. 4. 2025
Hodnocení Časté chyby při přípravě holandské omáčky: Řídký i nespojený přeliv lze napravit 24. 4. 2025
5 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma hrachová kaše: Víme, jak předejít chybám i jak kaši vylepšit 22. 4. 2025
5 foto Hodnocení 62× Chyby při přípravě svíčkové: Předejděte jim a vychutnejte si výborný sváteční oběd 21. 4. 2025
Hodnocení Aljašská treska po mlynářsku podle ČSN: Zkusíte osvědčený recept na skvělý oběd? 20. 4. 2025
Hodnocení 1× Chyby při skladování vajec: Omývání i kolísání teploty jim zkracují trvanlivost 18. 4. 2025
7 foto Hodnocení Jak jíst uzeného lososa? Skvělý není jen na kanapkách, ale i v teplé kuchyni 18. 4. 2025
Hodnocení 1× Slané preclíky s tvarohem podle ČSN: Drobné pečivo přijde vhod k pivu i vínu 18. 4. 2025