Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Hodnocení 42× Jak uchovat zelí? Máme 2 možnosti, nakládání do soudku jednoznačně vede 22. 10. 2023
Hodnocení 6× Kozlíček polníček na zahradě: Již nyní se chystáme na časnou jarní sklizeň 22. 10. 2023
Hodnocení 196× Bramboráky smažené na pánvi: Máme pro vás 5 tipů, aby chutnaly báječně 20. 10. 2023
Hodnocení 54× 7 častých chyb při dozrávání zelených rajčat: Jak na to, aby rajčata dlouho vydržela 20. 10. 2023
Hodnocení 17× Sklidili jste všechna rajčata před příchodem mrazíků? Poradíme, co s nimi 18. 10. 2023
Hodnocení 47× 7 častých chyb při kompostování: Na co si dát pozor, aby se kvalitní kompost podařil 18. 10. 2023
Hodnocení 76× Dřevěný popel a jeho využití na zahradě: Byla by škoda ho vyhodit do popelnice 9. 10. 2023
Hodnocení 205× Co patří do kompostu? Správně vytvořený kompost poskytne půdě bohatou výživu 9. 10. 2023
Hodnocení 80× Co nedávat do kompostu? Kvalitní hnojivo získáme z organických materiálů 9. 10. 2023
9 foto Hodnocení 34× Sýrové placičky: Jednoduchý oběd nebo rychlé pohoštění připravíme během chvilky 15. 10. 2023
Hodnocení 3× Jak vybrat ovocný stromek do zahrady? Máme pro vás 8 tipů, na které je důležité pamatovat 8. 10. 2023
Hodnocení 153× Jak připravit kompost? Univerzální a kvalitní hnojivo získáme zcela zadarmo 9. 10. 2023