7 receptů na třešňové moučníky: Upečte si celý plech této sladké dobroty
Třešňové moučníky si můžeme připravovat po celý rok, i z kompotovaných nebo zmrazených třešní, ale úplně nejlepší a nejchutnější jsou z čerstvě nasbíraného ovoce. Vůně i barvy těchto dobrot jsou pak přímo luxusní a chuť neodolatelná. Několik takových jsme pro vás vybrali a můžete je s námi ochutnat.
Natrhané třešně opláchneme studenou vodou a necháme okapat. Do moučníků používáme raději větší třešně než malé, které jsou "samá pecka". Úplně nejlepší je třešně nejprve odpeckovat, aby nás pak při konzumaci již nic nerušilo. Třešně skvěle chutnají v kombinaci s čokoládou nebo s tvarohem. Tradičně z nich připravujeme bublaniny bohatě posypané drobenkou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Závěrečné video je inspirací na jednoduchou bublaninu podle hrnkového receptu. Klasický a rychlý recept je ideální volbou pro příjemné dny, kdy nechceme trávit mnoho času u sporáku, ale raději v přírodě a na slunci.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Komentáře