Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Jak zpracovat rajčata bez zavařování: Pět jednoduchých a lahodných způsobů uchování rajčat až do zimy
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
Pikantní kvašáky: Vynikající křupavé okurky provoněné koprem, česnekem a chilli papričkami rozzáří každé grilování
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Které houby se nejlépe hodí na sušení? Sázkou na jistotu jsou hřiby, ale chybu neuděláte ani s liškami či křemenáči
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle
Máslový pudinkový krém: Zaručený postup na univerzální náplň i ozdobu dortů a řezů. Je hedvábně jemný, lehký a lahodný
Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní