Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
„Moc hub srpnových - moc vánic sněhových.“ Co můžeme podle lidových pranostik očekávat v srpnu za počasí i úrodu
Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Řecké tzatziki vás příjemně zchladí díky hustému řeckému jogurtu a voňavému kopru. Hodí se k zelenině, pečivu i masu
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
Jak zavařit lečo na zimu? Je to snadné. Do sklenice uzavřete jen zeleninu a koření, ostatní suroviny přidejte před podáváním
Papriky plněné zelím jsou báječně pikantní díky nálevu s chilli papričkami. Sterilované vydrží i přes zimu
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk