Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Křupavé bramboráky: Ke křupavosti pomůže nahradit mouku jinou ingrediencí a placky pak smažit na rozpáleném sádle
Pět nejlepších dezertů do skleničky: Míša řezy skoro bez práce nebo likérový Bombardino pohár si zamilujete
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Domácí langoše: Jogurtové kynuté těsto je neuvěřitelně vláčné, česnek dodá langošům grády a strouhaný sýr chuť jak ze stánku
Buchtičky s krémem: Hrnkové těsto usnadní přípravu vláčných buchtiček a s voňavým vanilkovým krémem chutnají jak od babičky
Jemná roláda z mletého masa: Báječně šťavnatou a voňavou roládu plněnou lehce pikantní směsí lze překvapivě snadno zabalit
Tvarohové koblížky: Neodolatelně vláčná a slaďoučká masopustní dobrota je tak jednoduchá, že ji hravě zvládne začátečník
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí
Video Nadýchaný hrnečkový perník podle našeho videoreceptu hravě zvládne i začátečník. S nasekanými ořechy chutná božsky
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku
Kurkuma v zimě prohřeje: Stačí špetku přidat do vaječné tlačenky nebo do zlatého mléka, pikantně ochutí i různé pomazánky