Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Ořechovo-karamelové řezy spojují dvě báječné ingredience v úžasný výsledek. Vláčný korpus a voňavý krém si zamilujete!
Vynikající babiččina fazolačka parádně zahřeje. V bílé verzi se smetanou, česnekem a uzeným je příjemně pikantní
Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Jakou mouku zvolit na bramboráky? Aby byl výsledek nejlepší, poradíme, který druh vybrat a kolik mouky použít
Jablečný Sachr dort je lepší než originál. Díky ovoci je neskutečně vláčný a s marmeládou chutná božsky
Výborná celerová pomazánka s majonézou, uzeninou a okurkou: Skvěle chutná ke svačině, večeři i jako pohoštění
Jak na kynuté skořicové šneky: Nadýchané pečivo, které provoní byt a mizí ze stolu rychleji než vychladne
Jak upéct hraběnčiny řezy: Výborný moučník s jablky pod sněhovou peřinku se snadno připravuje a skvěle chutná
Jak jednoduše upéct dýni hokkaidó? S česnekem a cibulí v jednom pekáčku chutná znamenitě a přípravu zvládne každý
Dokonalé houbové škvarky podle slavného šéfkuchaře: Voní česnekem a kmínem a chutnají naprosto fantasticky
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe
Jak na domácí jablečný ocet? Podle receptu od babičky ho snadno připravíte a využijete ho při vaření i při úklidu