Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
Nepečená tvarohová pochoutka s piškoty: Našlehaný a ochucený tvaroh báječně osvěží a božsky chutná, dort je přitom tak snadný
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Tři nepečené čokoládové dezerty nejen na Valentýna: Lahodný dort, rumem vonící sladké kuličky a božsky chutnající pohár
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Kuřecí játra trochu jinak: Lehce pikantní s nivou a žampiony nebo neuvěřitelně šťavnaté v těstíčku s bylinkami
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Strouhaný koláč na plech: Vláčné těsto v kombinaci s lahodnou a šťavnatou tvarohovou náplní božsky chutná