Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
7 foto Hodnocení 7× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa 15. 8. 2025
Hodnocení 17× Jak předejít příliš lepivému těstu? Praktické triky ocení nejen začátečníci 14. 8. 2025
8 foto Hodnocení Jak péct kuře v mikrovlnce? Vyzkoušejte méně častý, avšak rychlejší způsob pečení 11. 8. 2025
8 foto Hodnocení 1× Jak dlouho grilovat kuřecí křídla? Poradíme i jak poznat, že jsou křídla hotová 13. 8. 2025
4 foto Hodnocení 46× Proč jsou řízky tvrdé? Důvodů může být hned několik a předejít jim je snadné 13. 8. 2025
8 foto Hodnocení Guláš má mnoho chutí. Patří do něj různé suroviny a může chutnat pokaždé jinak 26. 8. 2025
7 foto Hodnocení Jak péct kapra v remosce? Praktická přenosná trouba šetří čas, místo i peníze 23. 7. 2025
8 foto Hodnocení 38× Jak poznat překynuté těsto? Poradíme, na co si dát při práci s kynutým těstem pozor 11. 8. 2025
4 foto Hodnocení 4× Jak připravit křupavé sejkory krok za krokem? Tradiční české jídlo si zamilujete 23. 7. 2025
11 foto Hodnocení 7× Co je pětikoření a jak ho používat? Exotická směs se hodí zejména do čínských jídel 10. 8. 2025
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct křupavý bůček? Prozradíme vám tajemství, jak docílit neodolatelné kůrky 10. 8. 2025
5 foto Hodnocení 6× Z jakého masa se dělá moravský vrabec? Poradíme s výběrem i s receptem 23. 7. 2025
7 foto Hodnocení Co se hodí na studený oběd? Připravte si s námi jídlo na cesty i do práce 1. 8. 2025
Hodnocení 77× Jak udělat šťávu pod maso? Nejlepší tipy pro silnou a chutnou šťávu k masu 10. 8. 2025
7 foto Hodnocení Co se dává na šunkovou pizzu? Možností je mnoho, poradíme ty nejoblíbenější 10. 8. 2025
5 foto Hodnocení Jak se dělá kyjevský řízek? Ochutnejte elegantní specialitu, kterou si zamilujete 30. 7. 2025
8 foto Hodnocení Nejlepší čalamáda nejen ke grilovanému masu: Odpovídáme na vaše časté otázky 6. 8. 2025