Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
10 foto Hodnocení 42× Z univerzálního těsta vytvoříme několik různých druhů vánočního cukroví 11. 11. 2025
15 foto Hodnocení 5× Vánoční perníčky: Odpovíme na časté otázky na zpracování a zdobení voňavého těsta 17. 11. 2025
4 foto Hodnocení 94× Jak dlouho před Vánoci začít péct cukroví? Některé druhy pečeme už v říjnu 8. 11. 2025
12 foto Hodnocení 46× Remoska: Šikovný pomocník pro pečení, zapékání, dušení a vaření chutných pokrmů 9. 11. 2025
4 foto Hodnocení 1× Jitrnice chutnají vařené i pečené, ale také v prejtu, v polévkách a pomazánkách 13. 11. 2025
16 receptů 16 receptů na topinky: Opečené krajíčky chleba může podávat i luxusní restaurace 12. 11. 2025
9 foto Hodnocení 15× Zbylé těstoviny, které už nikdo nechce, mohou být základem dalšího chutného jídla 7. 11. 2025
5 foto Hodnocení 2× Jak poznat dobré a zkažené vejce? Zkusme si ho poslechnout nebo ho nechme plavat 11. 11. 2025
4 foto Hodnocení 2× Svatomartinské víno je první víno z úrody. Nejvíc chutná k pečené huse se zelím 11. 11. 2025
4 foto Hodnocení 16× Barevné želé nejsou jen gumoví medvídci. Je to jedlý materiál k dalšímu tvoření 6. 11. 2025
4 foto Hodnocení 1× Horká griotka nás zahřeje v chladných večerech a udělá radost i na Vánoce 9. 11. 2025
9 foto Hodnocení 3× Jak udělat omáčku bez smetany? Použijte alternativu, která se smetaně podobá 8. 11. 2025
6 foto Hodnocení 63× Jak upéct panenku je častou otázkou začátečníků. Vsaďte na jednoduchou úpravu 4. 11. 2025
5 foto Hodnocení 2× Nápoje pro zahřátí: Některé pijeme v zimě i v létě, s alkoholem i bez něj 7. 11. 2025
8 foto Hodnocení 45× Tradiční svatomartinské rohlíčky připomínají podkovy koně svatého Martina 2. 11. 2025
6 foto Hodnocení 2× Časté otázky na svatomartinské menu: Proč se pečou husy a ořechové rohlíčky 7. 11. 2025
42 foto Hodnocení 9× Dorty pro malé i velké děti: Galerie nápadů na sladké moučníky s dětskými motivy 6. 11. 2025
Hodnocení 1× Proč dávat sůl do sladkého kynutého těsta? Koláče a buchty bez soli nejsou dobré 6. 11. 2025
14 foto Hodnocení 14× Drůbeží polévka z husích nebo kuřecích drobů: Jde o univerzální lék našich babiček 1. 11. 2025
4 foto Hodnocení 14× Čím nahradit svatomartinskou husu? Upečte jinou drůbež s tradičními přílohami 25. 10. 2025