Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
11 foto Hodnocení Jak sušit jablka? Vyberte si jeden ze 4 způsobů a zužitkujte přebytek z úrody 10. 8. 2025
5 foto Hodnocení 9× Jak dlouho vařit rajčata na protlak? Pro začátečníky máme několik rad 6. 8. 2025
14 foto Hodnocení 5× Chcete zavařit čalamádu a nevíte jaký nálev na ni použít? Začátečníkům poradíme 6. 8. 2025
9 foto Hodnocení Rychlé saláty jako hlavní chod uspoří čas vaření, příjemně zasytí, ale nezatíží zažívání 4. 8. 2025
8 foto Hodnocení 14× Jak dlouho vařit brambory pokrájené na plátky? Radíme nejen začátečníkům 4. 8. 2025
4 foto Hodnocení 3× Dobroty se zapečeným sněhem: Krusta udrží moučník vláčný a krásně ho ozdobí 4. 8. 2025
12 foto Hodnocení 14× Víte, co je cvibach a jak ho upéct? Výkladů tohoto slova je více 20. 8. 2025
Video Hodnocení 1× Losos z pánve chutná výtečně, přitom k jeho tepelné úpravě stačí pouze 3 suroviny 20. 8. 2025
Hodnocení 15× Znáte pracharandu? Posypku ze sušených hrušek si snadno připravíte sami 1. 8. 2025
12 foto Hodnocení 1× Zbývá vám kousek sýra? Poradíme, kam ho upotřebit, abyste předešli jeho vyhození 23. 7. 2025
11 foto Hodnocení 8× I v obyčejném hrnci bez teploměru můžete zavařovat. Poradíme s postupem 1. 8. 2025
6 foto Hodnocení Urodilo se vám hodně salátových okurek a potřebujete je zakonzervovat? Poradíme 22. 7. 2025
4 foto Hodnocení 3× Smažené ovoce je milé překvapení a chutný dezert. Možností je mnoho 22. 7. 2025
5 foto Hodnocení 33× Jak udělat šťávu z ostružin? Připravte si kvalitní a chutný sirup 18. 7. 2025
7 foto Hodnocení 545× Zavařené okurky musí zůstat dokonale křupavé. Důležitý je čas i teplota 18. 7. 2025