Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
5 foto Hodnocení 57× Udělat dortové želé je snadné a rychlé, zvládnou ho i začátečníci 25. 5. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kolik cukru přidat k ovoci do ovocných knedlíků? Naše rada je jednoduchá 16. 5. 2025
5 foto Hodnocení 64× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme 15. 5. 2025
7 foto Hodnocení 12× Ovocné tiramisu: Připravte si s námi báječně svěží dezert nejen na horké letní dny 14. 5. 2025
14 foto Hodnocení 4× Kde všude můžete využít úrodu jahod? Poradíme ty nejlepší varianty 19. 5. 2025
4 foto Hodnocení 6× Z ledového salátu nemusí být jen salát. Nabízí se více skvělých možností 18. 5. 2025
7 foto Hodnocení 8× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi 8. 5. 2025
6 foto Hodnocení Naťová petržel má velmi široké uplatnění v teplé i studené kuchyni. Přesvědčte se 8. 5. 2025
7 foto Hodnocení 1× Domácí bylinkovou nebo ovocnou čajovou směs si za pár korun připravíte sami 8. 5. 2025
12 foto Hodnocení 3× V babiččině receptáři květnem začíná bohatá sezóna zeleniny, bylin a ovoce 28. 4. 2025
5 foto Hodnocení 2× Přidání octa do kulajdy dobře načasujte, aby se polévka nesrazila 2. 5. 2025
16 foto Hodnocení 4× Co přidat do domácího chleba? Chlebové těsto můžete ochutit pokaždé jinak 24. 4. 2025
3 foto Hodnocení 10× Naložit tvarůžky můžete více způsoby. Labužníci si pochutnají pokaždé 28. 4. 2025