Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
5 foto Hodnocení 12× Jak dlouho vařit rajčata na protlak? Pro začátečníky máme několik rad 6. 8. 2025
14 foto Hodnocení 10× Chcete zavařit čalamádu a nevíte jaký nálev na ni použít? Začátečníkům poradíme 6. 8. 2025
9 foto Hodnocení Rychlé saláty jako hlavní chod uspoří čas vaření, příjemně zasytí, ale nezatíží zažívání 4. 8. 2025
8 foto Hodnocení 15× Jak dlouho vařit brambory pokrájené na plátky? Radíme nejen začátečníkům 4. 8. 2025
4 foto Hodnocení 3× Dobroty se zapečeným sněhem: Krusta udrží moučník vláčný a krásně ho ozdobí 4. 8. 2025
12 foto Hodnocení 16× Víte, co je cvibach a jak ho upéct? Výkladů tohoto slova je více 20. 8. 2025
Video Hodnocení 28× Losos z pánve chutná výtečně, přitom k jeho tepelné úpravě stačí pouze 3 suroviny 20. 8. 2025
Hodnocení 23× Znáte pracharandu? Posypku ze sušených hrušek si snadno připravíte sami 1. 8. 2025
12 foto Hodnocení 2× Zbývá vám kousek sýra? Poradíme, kam ho upotřebit, abyste předešli jeho vyhození 23. 7. 2025
11 foto Hodnocení 10× I v obyčejném hrnci bez teploměru můžete zavařovat. Poradíme s postupem 1. 8. 2025
6 foto Hodnocení Urodilo se vám hodně salátových okurek a potřebujete je zakonzervovat? Poradíme 22. 7. 2025
4 foto Hodnocení 6× Smažené ovoce je milé překvapení a chutný dezert. Možností je mnoho 22. 7. 2025
5 foto Hodnocení 39× Jak udělat šťávu z ostružin? Připravte si kvalitní a chutný sirup 18. 7. 2025
7 foto Hodnocení 545× Zavařené okurky musí zůstat dokonale křupavé. Důležitý je čas i teplota 18. 7. 2025
16 foto Hodnocení 1× Začátečníci někdy tápou, jak nachystat jablka do štrúdlu. Poradíme, jak postupovat 15. 7. 2025