Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 16 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 5 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 8 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
6. 11. 2011 21:49
Už jsem na ní dělala přírodní vepř. plátky obalené v mouce a moooc dobře se mi s ní vařilo
Ivetko díky tobě
2,11,2011_003.jpg
6. 11. 2011 19:57
6. 11. 2011 15:25
Docela se mi líbí nádobí s keramickým povrchem. Teď běží v reklamě nádobí DELIMANO Ceramica Prima - hlubší pánev 28 cm za 890 Kč:
http://www.delimano.cz/delimano_panve_hrnce/
Máte někdo s tímto nebo podobným nádobím zkušenost? Napište mi, prosím.
29. 10. 2011 13:41
Těším se, že mě nezklame.
Ještě jednou vám děkuji dámy
25. 10. 2011 20:59
Jsou ale super, mají silnější dno a proto rychle pokrm nevychládne.
25. 10. 2011 19:43
jahoda: já neměla na mysli, že máš hodně, nebo málo pánví!! Já mám jen jednu a stačí mi. Kdybych měla prostor, asi bych jich měla aspoň 5, každou na něco jiného
25. 10. 2011 19:09
25. 10. 2011 18:05
25. 10. 2011 17:46
25. 10. 2011 16:16
25. 10. 2011 06:41
http://www.panvicky.cz/panve-ballarini/
25. 10. 2011 06:39
Od Balarini jsem si tu objednala 1 mrňavou tak na 2 porce, takhle mi to vyhovuje.
Takže jestli chceš novou, vvraž do té Balarini, ta se mi zdá kvalitní - mrkni sem na nabídku
24. 10. 2011 23:30
24. 10. 2011 22:16
24. 10. 2011 22:00
Teflon už jsem dávno zrušila, používám titanové nádobí.
Rozdíl mezi titanovým a litinovým bude podle mne jen v tom, že titanové má nepřilnavý povrch. U litinového zase propagují nejzdravější přípravu potravin. Dělají je prý se smaltovaným povrchem a se smaltem jsem nikdy moc nekamarádila.
Litinový, ale nesmaltovaný mám jen velký pekáč do trouby a pro pečení je super.
Jinak titanové nádobí je z tvrdého kovu, že lze běžně používat i kovové obracečky, což u teflonu bylo nemyslitelné - i když jsem používala jen dřevěné, stejně za měsíc se začal povrch odlupovat
U čeho je delší životnost, nevím, ale já když jdu do něčeho nového, nechám si raději poradit od odborníků v prodejně. Nejsme velké město a na ochotu prodavaček/čů si nemohu stěžovat.
A finanční otázka? raději dražší, než pojídat rakovinotvornou složku, kterou teflon obsahuje
Předchozí 1 … 5 6 7 8 Další