Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 4 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
DOLNORAKOUSKÁ ZEMSKÁ VÝSTAVA 2013 S TÉMATEM „CHLÉB & VÍNO“ PŘIBLIŽUJE DĚJINY REGIONU
8 dobrých důvodů, proč jíst červenou řepu: Je dietní a pomáhá mozku i proti zánětům
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
30. 5. 2013 16:52
29. 5. 2013 18:10
29. 5. 2013 17:09
29. 5. 2013 17:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83