Pstruh s citrónovým pepřem a medem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ kiJarka, 28. 5. 2024 10:13
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: tzatziky miluji, dělám je, jen bez kopru“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den. Tak dnes hovězí po burgunsku a bramborová kaše.…“ janatka, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Juli pošli posly hned bych si koprovku…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno před 9 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Low carb ossobuco
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová pečeně, zapečená paprika plněná tarhoňou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
30. 5. 2013 16:52
29. 5. 2013 18:10
29. 5. 2013 17:09
29. 5. 2013 17:02
Pstruha opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citrónem a naložíme do medové marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a citronovým pepřem. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.
Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pstruha z obou stran opečeme.
Pstruha na medu podáváme například s bramborovou kaší, čerstvou zeleninovou oblohou nebo celozrnnou bagetou.
Tip na koření: www.rojikovokoreni.cz/citronovy-pepr-bily/p83