Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 17 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 6 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 9 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 13 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli
Mexické chilli con carne: Texaské jídlo s masem a fazolemi skvěle zasytí, zahřeje a potěší milovníky ostrých chutí
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
10. 2. 2009 17:08
10. 2. 2009 16:43
10. 2. 2009 16:04
sdc10231.jpg
3. 2. 2009 15:07
Pokud budu do chleba přidávat třeba kostky sýra a salámu, nemůžu tedy hned při signálu (to by se mi, než pečka domísí, rozmělnilo).....odměřuju si čas a přidávám to až 5 min před koncem mísení....Takovéhle věci musím vychytat sama, pokud tam tabulka není
3. 2. 2009 15:04
3. 2. 2009 14:37
rozpis_programu.doc
3. 2. 2009 13:57
3. 2. 2009 13:55
3. 2. 2009 12:45
Jen jsem to sem písla jako perličku, že se ASI nic nestane, když háky vyndám hned po umíchání těstaMožná - jak u kterého chleba, ale u těch obyč (ne celozrnných) to jde.
3. 2. 2009 12:35
3. 2. 2009 12:26
3. 2. 2009 11:55
dscn2791.jpg
3. 2. 2009 11:17
3. 2. 2009 11:11
3. 2. 2009 11:08
Předchozí 1 … 22 23 24 25 26 … 49 Další