rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes cibulovo-česneková polévka s…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den polévka kuřecí s kapáním a králičí stehna se…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Pekný deň, ja dnes varím cibulačku, kuracie prsia s cuketou…“ magdalenka, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoce v Řecku: Symbolem jsou červená vejce. Odhalili jsme tajemství, jak je správně nabarvit!
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby
Pizza s vůní Orientu: Proč turecká placka lahmacun rozhádala fanoušky Kim Kardashian?
9. 5. 2014 17:03
25. 2. 2014 08:48
Naplňte dřez vodou, přidejte šálek octa a ovoce a zamíchejte.
Nechte stát 10 minut.
Voda bude špinavá a ovoce se bude jiskřit, bude bez vosku, nebo špinavého
filmu.
Je to dobré také pro bobule, neboť nebudou tak plesnivět.
Když to uděláte s jahodami, tak vám vydrží týdny..
něco na tom bude, ocet je kouzelník na ledacos
25. 6. 2009 17:11
25. 6. 2009 16:56
27. 5. 2009 11:30
27. 5. 2009 11:05