rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 6 hodinami
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 13 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
9. 5. 2014 17:03
25. 2. 2014 08:48
Naplňte dřez vodou, přidejte šálek octa a ovoce a zamíchejte.
Nechte stát 10 minut.
Voda bude špinavá a ovoce se bude jiskřit, bude bez vosku, nebo špinavého
filmu.
Je to dobré také pro bobule, neboť nebudou tak plesnivět.
Když to uděláte s jahodami, tak vám vydrží týdny..
něco na tom bude, ocet je kouzelník na ledacos
25. 6. 2009 17:11
25. 6. 2009 16:56
27. 5. 2009 11:30
27. 5. 2009 11:05