Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkový perkelt

Nadja: Dobrý den, šlo o překlep. Dlouhé roky jsem se nepřihlásila, ale strašně ráda ty recepty četla. A ač jsem se léta nepřihlásila, tak mi bylo strašně líto, že už není mezi námi.

jeremenkova: Jana se jmenovala Dorazinová (N, nikoliv M) - asi šlo o překlep? ;-)


Recept https://www.toprecepty.cz/recept/74390-sunkovy-perkelt/

Eja57
před 32 minutami
jeremenkova: Je fajn, že jste registrovana od ledna 2023 a pamatujete Janu a staré časy. Nový nick, že. Nebudu spekulovat.
P.S. Iv, odklon to nebo smaž
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
jeremenkova
před 58 minutami
Eja57: Tak si kupte normy. A zkuste se chovat slušně k lidem. Že mi ten recept taky nesedí? Ano, je to pravda, ale nebudu se chovat takto. Můžeme diskutovat hodiny, co je třeba zelňačka. Ale to pak nemusí existovat tyto stránky, kam dávají lidé svoje nápady.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
jeremenkova
před 1 hodinou
cathleen (moderátorka): Až se sem vrátí úroveň, paní Jany Dorazimové, budou ty stránky zase dávat smysl. A ne. Slušnu formou to nenapsala. Jenom chtěla poučovat. A pokud se nepletu. Jsou tyto stránky o amaterských kuchařích. Nevaří se tady dle norem ČSN.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img) Eja57
před 1 hodinou
jeremenkova: A taky se tady mnohokrát řešilo, že název má odpovídat receptu. A že by se měl ctít. Tady pokud si zadam do vyhledávání perkelt, tak očekávám recepty na perkelt. A tohle s perkeltem nemá společného vůbec nic.

Počet To se mi líbí 1  Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img)  cathleen (moderátorka)
před 2 hodinami
jeremenkova: ne. I negativní komentář se dá přeci napsat bez vulgarrizmů. A že Eja57 nesouhlasila s obsahem receptu, to je přeci její názor, který napsat může Navíc slušnou formou psaný.

Chlebajez: když už vám sem pod recept opět píši, poprosím i o změnu hlavní fotografie. Při vkládání nového receptu je upozornění, že hlavní fotografie by měla být s hotovým pokrmem.
Děkuji!
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
jeremenkova
před 2 hodinami
cathleen (moderátorka): Nějak jsem to nepochopila. Nenapadla původně Eja57, Chlebajez? Kolikrát už se na těchto stránkách řešilo, že je to recept každého a ne, naučná stránka.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img)  cathleen (moderátorka)
před 4 hodinami
Chlebajez: Dobrý den, váš urážlivý komentář mažu. A vemte, prosím, na vědomí, že takto jsme se tady nikdy nebavili a bavit nebudeme.
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img) magdalenka
před 21 hodinami
Chlebajez: ???
Počet To se mi líbí 0 Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img) Eja57
23. 7. 2023 08:45
Chlebajez: možná pro lepší pochopení textu si přečíst jen první a poslední větu
P.S. ale souhlasím, puristicka verze by bylo asi lépe
Počet To se mi líbí 1  Počet To se mi nelíbí 0

Smazat  
(Invalid img)  Chlebajez
22. 7. 2023 19:36
Eja57: puritánský • lpící na vnějškových pravidlech chování, zejm. v erotické a sexuální oblasti ...jen pro informaci, smetana tan není a dál jsem vás nepochopil. Jako perkelt z ryby?

Eja57
Je fajn ctít názvy pokrmů. Nejvíc puritanska verze perkeltu je maso, cibule a mleta paprika. Lze přidat rajčata a papriku. Perkelt se nezahustuje a nepatří do něj smetana. A je to rychlé jídlo, maso kuřecí, vepřové, i ryby.
Tohle nemá s perkeltem společného vůbec nic, tohle je směs dušená v troubě.  

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli