Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ magdalenka, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 3 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 3 hodinami
„Pěkný podvečer , dnes jsem udělala koprovou omáčku s…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
2. 6. 2011 23:49
2. 6. 2011 21:24
2. 6. 2011 19:35
2. 6. 2011 15:49
2. 6. 2011 13:12
2. 6. 2011 09:27
2. 6. 2011 09:05
2. 6. 2011 08:29
/// Proto se říká: před kopřivou smekni, a před bezem klekni. ///
1-Děti mají rádi šumivou limonádu z květu bezinek, cukru a citónu a ani se neošklíbají a přitom plno zdraví do sebe dostávají.
2-My máme na palačinky z kocmatic takovou radu. DŘÍVE jsme pušničky máčeli v těstě a pak smažili po jedné straně, odstřihli stopky,obrátili a dopekli. DNES přímo květ nastříháme do těsta a pak smažíme jako běžné palačinky.
3- Je třeba dát pozor na broučky, kteří by mohli květy okupovat a zbavit se jich propráním, i když tím přijdeme o pyl z květů.
kvety-bezu.jpg
2. 6. 2011 06:44
1. 6. 2011 19:43
1. 6. 2011 19:23
1. 6. 2011 12:10
A k tomu samozřejmě hlávkový salát.
1. 6. 2011 11:28
1. 6. 2011 09:56
1. 6. 2011 08:40
Předchozí 1 … 1832 1833 1834 1835 1836 … 2371 Další