Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 19 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Eviip: taky bych si dala šunkové koleno to musela být…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Hezký večer dnes v hlavní roli šunkové koleno😋.. takže…“ Eviip, před 9 hodinami
„Hezky sobotni vecer. U nas jsou hovezi kostky na houbach…“ hazel, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 20 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková
To nejlepší z gastronomie v Mariánkách
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
14. 11. 2009 22:07
14. 11. 2009 19:35
14. 11. 2009 18:53
14. 11. 2009 16:06
14. 11. 2009 15:54
Ivinocopak dnes slavíte-šampáňo,chlebíčky,..to vypadá na pěkné a veselé narozeniny.
14. 11. 2009 14:46
14. 11. 2009 14:44
14. 11. 2009 12:32
14. 11. 2009 11:50
14. 11. 2009 11:47
14. 11. 2009 08:59
Kdo šetří má za tři, říkají i jídla bratři. Nemá se nic vyhodit a ze světa zprovodit. Nám zbyl knedlík od včerejší omáčky a není chuť na ptáčky. Když nám zbyly nevadí, mrazák si s tím poradí. Knedlík ale uplatníme, když si čočku uvaříme. Čočka se moc nemáčí, jen trošíčku postačí. Dá se s vodou co v ní byla , by se nám chuť neztratila. Cibulku si osmažime a do čočky jí vrazíme. Když je měkká opepříme a Masoxem dochutíme. Trochu octa , cukru dáme a jíškou jí doděláme. Volské oko se k ní jí, ale taky uzený. Čočka tobě proti hrachu nenafoukne břicho brachu. Chceš li míti jistotu, dej tam trochu ořechu. Ne vlašského to my víme, ale muškát oceníme. Polévka dnes "Zelná" je, zelí čerstvé kraluje. Vaříme jí podle Marty z TOPreceptů dobré party. Recept již se přez rok vaří, nám se celkem vždy zdaří. Trošku si ho měníme, možná vám to povíme. Václav
n_p9220567[1].jpg
n_im000526[1].jpg
14. 11. 2009 08:30
13. 11. 2009 21:08
13. 11. 2009 20:08
13. 11. 2009 19:32
Předchozí 1 … 2128 2129 2130 2131 2132 … 2361 Další