Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 51 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 8 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Hezky sobotni vecer. U nas jsou hovezi kostky na houbach…“ hazel, před 53 minutami
„Jana Pá:“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: taky plněné papriky milujeme! Dobrý večer ,…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Skromná kuchyně: Placky podplamenice sloužily jako výslužka čeledínům. Takhle snadno je uděláte dnes
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
14. 11. 2009 18:53
14. 11. 2009 16:06
14. 11. 2009 15:54
Ivinocopak dnes slavíte-šampáňo,chlebíčky,..to vypadá na pěkné a veselé narozeniny.
14. 11. 2009 14:46
14. 11. 2009 14:44
14. 11. 2009 12:32
14. 11. 2009 11:50
14. 11. 2009 11:47
14. 11. 2009 08:59
Kdo šetří má za tři, říkají i jídla bratři. Nemá se nic vyhodit a ze světa zprovodit. Nám zbyl knedlík od včerejší omáčky a není chuť na ptáčky. Když nám zbyly nevadí, mrazák si s tím poradí. Knedlík ale uplatníme, když si čočku uvaříme. Čočka se moc nemáčí, jen trošíčku postačí. Dá se s vodou co v ní byla , by se nám chuť neztratila. Cibulku si osmažime a do čočky jí vrazíme. Když je měkká opepříme a Masoxem dochutíme. Trochu octa , cukru dáme a jíškou jí doděláme. Volské oko se k ní jí, ale taky uzený. Čočka tobě proti hrachu nenafoukne břicho brachu. Chceš li míti jistotu, dej tam trochu ořechu. Ne vlašského to my víme, ale muškát oceníme. Polévka dnes "Zelná" je, zelí čerstvé kraluje. Vaříme jí podle Marty z TOPreceptů dobré party. Recept již se přez rok vaří, nám se celkem vždy zdaří. Trošku si ho měníme, možná vám to povíme. Václav
n_p9220567[1].jpg
n_im000526[1].jpg
14. 11. 2009 08:30
13. 11. 2009 21:08
13. 11. 2009 20:08
13. 11. 2009 19:32
13. 11. 2009 17:29
13. 11. 2009 17:27
Předchozí 1 … 2128 2129 2130 2131 2132 … 2360 Další