Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo.…“ tara23, před 2 hodinami
„mika59: Tak to je smutná zpráva, špagetka už není,je mi to…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Příprava na Vánoce: Jak správně pečovat o kovová i plastová vykrajovátka? Pozor na myčku nádobí, mohla by materiál poničit
Bramboráky s kysaným zelím v těstě: Zelí bramboráky odlehčí, dodá jim nakyslou chuť a díky němu jsou i šťavnatější
3. 1. 2009 18:48
3. 1. 2009 18:28
3. 1. 2009 16:47
Měli jsme drožďovou polévku a slepici na paprice, u nás oblíbená klasika, manžel Míra měl rýži, snad by si jí dal i k řízku jak jí milujea já s knedlíkem.
Musím Vám říct, co mě od pondělka čeká, vaření na 2x, Míra se rozhodl držet dietu tak se pomalu připravuji na tukožroutskou polévku a nějaká dietní jídla a sobě budu vařit běžně. Já se z toho picnu, jo potřebuje zhubnout, docela se pěkně kluk přes ty svátky zakulatil, ach jo...
3. 1. 2009 16:15
3. 1. 2009 13:15
3. 1. 2009 13:06
3. 1. 2009 12:37
3. 1. 2009 11:48
3. 1. 2009 11:05
3. 1. 2009 10:59
3. 1. 2009 10:52
3. 1. 2009 07:12
3. 1. 2009 07:10
2. 1. 2009 23:35
2. 1. 2009 23:01
Předchozí 1 … 2301 2302 2303 2304 2305 … 2371 Další