Grilování levou zadní: Na domácí grilovací směs můžete využít koření, které máte běžně doma. Maso tak bude přesně podle vaší chuti
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 4 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
28. 4. 2015 15:05
28. 4. 2015 12:25
28. 4. 2015 09:57
27. 4. 2015 08:06
26. 4. 2015 11:47
26. 4. 2015 10:02
26. 4. 2015 08:58
25. 4. 2015 11:46
25. 4. 2015 11:43
25. 4. 2015 08:19
24. 4. 2015 16:11
24. 4. 2015 12:55
Řízečky jsem si pěkně na tenko naklepal, osolil. Pak jsem se vrhnul na výrobu těstíčka.
Najemno nastrouhal brambory, přidal všechny ingredience a ještě “ rozfofroval “ ponorným mixerem.
A pak to nastalo.....začal jsem obalovat.Tedy,já byl obalenej celkem brzo....ale na těch řízcích to ne a ne držet.Už jsem hledal kladivo a hřebíky,že to přitluču.....Nakonec jsem to přece jen vymyslel : na pánev jsem kydnul trochu těstíčka, na to pěkně řízek,přimáčknout a zase těstíčko, rozšmrdlat......Jak říkám, poprvé..........No,když už jsem to mamče slíbil.... a to jsem to zkoušel obalit i v hl.mouce,i bez mouky, těsto nejdříve řídké , pak husté......jo,ale chuťově = za jedna
20150424_124122.jpg
23. 4. 2015 15:58
23. 4. 2015 11:34
23. 4. 2015 09:09
Předchozí 1 … 1358 1359 1360 1361 1362 … 2472 Další