Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: no právě, dostávali jsme je od známého a…“ tara23, před 15 minutami
„tara23: Věrko jj je výborná,kdysi se podávala v nemocnicích…“ Simona Skolakova, před 44 minutami
„Simona Skolakova: Simčo, kdysi dávno jsme měli pravidelný…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 18 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
17. 4. 2010 16:56
Mě radí u vaření nás pes - Bubíšek, ono ho to strašně baví a jakmile si vezmu zástěru, tak se přesune na svůj kobreček v kuchyni a jsem sledovaná
17. 4. 2010 15:22
Na zítra bude pečený bůček na česneku se špenátem a br.knedlíkem.Jako zákusek zvítězila bábovka http://www.toprecepty.cz/recept/10649-olejovka/ od Terunky.
17. 4. 2010 14:40
029_1248378967.jpg
030_1437865698.jpg
024_622611202.jpg
17. 4. 2010 14:26
17. 4. 2010 12:40
17. 4. 2010 12:12
17. 4. 2010 10:44
17. 4. 2010 09:51
17. 4. 2010 09:35
17. 4. 2010 09:28
To nevadí, vždyť to víte v mysli si to upravíte. Mne to ale nevadí, když mne někdo opraví.
detail--260x[1].jpg
17. 4. 2010 08:03
16. 4. 2010 20:46
16. 4. 2010 14:46
16. 4. 2010 13:22
16. 4. 2010 12:52
Předchozí 1 … 2025 2026 2027 2028 2029 … 2370 Další