Lehký krém z mascarpone a šlehačky

PepeBabis Kuchař:

Doba přípravy: 15min PT0H15M Dorty 17 názorů

57

Suroviny

1 mascarpone
2 šlehačky (min. 31%)
2 ztužovače šlehačky
cukr podle chuti
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mascarpone, šlehačku, cukr a ztužovač vyšleháme do tuha. Krém se hodí na všechny moučníky . DOUFÁM ŽE BUDE CHUTNAT :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 45 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lehký krém z mascarpone a šlehačky

  • Anonymka Anonymka(neregistrovaná)

    dobrý den je krém trvanlivý(aspon aby vydržel 2 dny)? a bude držet i v teple ?děkuji za odpověd:-O

    Odpovědět

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    Dobrý den, můžu se zeptat jak dlouho krém vydrží? Díky moc :-)

    Odpovědět

  • Alena Hřebačkova Alena Hřebačkova(neregistrovaná)

    Na spodní díl jsem upekla korpus na to tento krém díly broskví,na to piškoty a krém,opět broskve,loupané,a polila želatinou. Vypadá to dost pěkně a snad to bude i chutnat.Díky za recept,myslím,že s tím krémem se dá kouzlit!!!:-)

    Odpovědět

  • Šárka Šárka(neregistrovaná)

    Dobrý den, prosím Vás, jak velká má být krabička s maskarpone a šlehaček, popř. kolik gramů? Předem děkuji za odpověď, Přibylová.

    Odpovědět

  • Lada Lada(neregistrovaná)

    Hodí se i na dorty, je lepší než máslové, kterém jsou tučné.

    Odpovědět

  • rypka rypka(neregistrovaná)

    Hodí se prosím tento krém i na dorty? Děkuji za odpověď

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    Je to super krém.Já vyložím formu piškotkama,dám krém,pak ovoce,ještě jednou krém,piškoty,pak to potřu zbytkem krému a posypu Grankem.Není co řešit a mám takové jednoduché tiramisu.Nechám uležet většinou do druhého dne v ledničce.Ztužovač dávám.Je to výborné,hlavně ted'když je horko.;-)

    Odpovědět

  • Hana Jírová Hana Jírová(neregistrovaný)

    určitě zkusím, snad se mi to povede, díky za receptík:-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Dělám tento krém poslední dobou nejraději, já vyšlehám šlehačku zvlášť a pak zamíchám do Mascarpone, žádný ztužovač nepoužívám, dávám šlehačku Rama Cremefine;-)

    Odpovědět

  • Pepe Pepe(neregistrovaný)

    Ne, Vše spolu :)

    Odpovědět

  • Mája Mája(neregistrovaná)

    asi hloupý dotaz,ale tu šlehačku nejdříve vyšlehat a pak do ní mascarpone?
    :-*

    Odpovědět

  • Iva Iva(neregistrovaná)

    Rychlé a prosťe mňam mňam:-)):-p

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    :-p:-K:yes: uložím si ho, díky:-K;-)

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Krém je moc dobrý:yes::yes::yes:Dělám ho ze šlehačky Rama cremefine a nedávám ztužovač žádný;-)

    Odpovědět

  • evik evik(neregistrovaný)

    já ho používam na kremeše,no to je papinkááááá, akurát dávam 3 stužovače

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo