Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 22 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 10 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 10 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Vůbec svému zubaři neříkejte, že je jíte! Tyto potraviny jsou nebezpečné pro naše zuby
Kočičí kavárna nejde dělat pouze jako byznys, říká majitelka té smíchovské. Přidává i recept na luxusní škvarkovou pomazánku
10. 12. 2012 02:32
citron_do_mraza!ku.doc.doc
29. 11. 2012 20:47
29. 11. 2012 19:30
29. 11. 2012 12:59
svarak.doc
29. 11. 2012 12:39
29. 11. 2012 12:05
29. 11. 2012 08:27
Suroviny:
5 ks celých citronů
30 stroužků česneku
1 l vody
Postup:
Citróny umyjeme v horké vodě a nakrájíme je na malé kousky.
Česnek oloupeme a nakrájíme na půlky. Všechno dohromady umixujeme na kaši.
Tu nalejeme do vody a necháme projít varem. Hned pak odstavíme. Přecedíme přes sítko a nalejeme do
láhve. Skladujeme na chladném místě, nejlépe v ledničce.
Užívání:
Pijeme denně 2 cl před jídlem (t.j. 1 štamprle). Buď ráno před snídaní nebo před obědem.
Tuto lacinou a neškodnou léčivou kůru by měl člověk zopakovat každý rok.
Zápach česneku není vůbec cítit. Účinek citrónu s česnekem se projeví naplno.
Odstraňuje to vápník a tuk usazený v těle a v cévách. Posiluje srdce, upravuje tlak. Po 3 týdnech pití pocítíte
v těle příjemné omlazení.
Zvápenatění a vedlejší příznaky, jako je zhoršený zrak nebo sluchové potíže, se postupně zmenšují a
odcházejí. Po 3 týdnech užívání by měl člověk kůru na 8 dní přerušit a potom zase 3 týdny pokračovat.
Potom se dostaví pronikavý úspěch.
Člověk může zase dobře spát a nemusí v noci běhat na záchod. Vápník se rozpustil.
Užívá se takto jako prevence proti rakovině štítné žlázy. Výsledky jsou vynikající. A jedna paní se vyhnula
operaci srdce, protože tuk a vápník v cévách se po kůře rozpustil. Lék se také osvědčil při vypadávaní zubů paradontóze.
29. 11. 2012 08:22
http://www.boli.cz/bolest-v-krizi/
21. 11. 2012 11:05
cerealie.doc
20. 11. 2012 11:35
20. 11. 2012 11:04
19. 11. 2012 14:50
infarktapititeplevody.doc.doc
2. 11. 2012 22:56
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd... a také něco k obávanému infarktu.
chilli_a_infarkt_(1).doc
30. 8. 2012 17:01
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty...
9. 5. 2012 20:13
Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 … 40 Další