Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 15 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko je vidět,že je umíš a všici v rodině je mají…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„tara23: Zase 6 plechů?“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
12. 5. 2010 10:47
12. 5. 2010 10:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosilauž jsem myslela,že jsem něco zvorala já.
12. 5. 2010 10:20
11. 5. 2010 23:31
11. 5. 2010 19:59
11. 5. 2010 17:02
11. 5. 2010 16:41
11. 5. 2010 16:27
11. 5. 2010 15:58
11. 5. 2010 15:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně Až se Vám bude zdát vysušený, a že to chvíli potrvá, opatřete mu nového parťáka a přidejte ho do cukru,případně dosypejte cukřík.
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně
vanilkaa.jpg