Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 16 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 4 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 8 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
12. 5. 2010 10:47
12. 5. 2010 10:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosilauž jsem myslela,že jsem něco zvorala já.
12. 5. 2010 10:20
11. 5. 2010 23:31
11. 5. 2010 19:59
11. 5. 2010 17:02
11. 5. 2010 16:41
11. 5. 2010 16:27
11. 5. 2010 15:58
11. 5. 2010 15:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně Až se Vám bude zdát vysušený, a že to chvíli potrvá, opatřete mu nového parťáka a přidejte ho do cukru,případně dosypejte cukřík.
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně
vanilkaa.jpg