HRAŠKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Poděkování “ yanull, 10. 12. 2025 18:14
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 10. 12. 2025 17:52
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, ja dnes nevarim, jdeme oslavit nasi snach…“ hazel, před 2 hodinami
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
23. 12. 2012 17:30
50 g Hrašky a 250 ml vody 20 minut povaříme na hustou kaši, kterou necháme vychladit.
Několik typů na využití pomazánkového základu z Hrašky na sváteční stůl o Vánocích.
image003MAJONÉZA s Hraškou do BRAMBOROVÉHO salátu
Kelímek jogurtu nebo zakysané smetany rozmixujeme se dvěma lžícemi vychlazeného pomazánkového základu z Hrašky spolu se špetkou soli. Tuto základní majonézu podle potřeby dochutíme a použijeme všude tam, kde jsme zvyklí používat majonézu tradiční.
Koprový dressing na ŠTĚDROVEČERNÍ stůl
Kalíšek zakysané smetany nebo jogurtu rozmixujeme se lžící pomazánkového základu z Hrašky a soli. Přidáme jemně krájený kopr a znovu promícháme. Je to neuvěřitelně dobré na smaženou zeleninu nebo na květák či brokolici vařenou v páře.