Proč je květák hořký?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 54 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„hazel: Já jsem taky zvědava na recept, jsou v tom samé…“ Veronika.Hrozna, před 42 minutami
„Hezký den,dnes pečené kuří stehno a zelenina z trouby“ mimosa, před 1 hodinou
„Hezký den dnes kulajda a tilápie s bram.kaší a okurkový…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 27 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
Originální bavorská sekaná je jemná jako salám, lehkou pikantnost dodá zázvor a šťavnatost zajistí ledová tříšť
9. 2. 2013 22:13
9. 2. 2013 12:06
Větvička neregistrovaný/á : bez pokličky se vaří proto, aby se odstranily látky, které mohou způsobit nadýmání
9. 2. 2013 11:32
9. 2. 2013 11:27