Komentáře netýkající se přímo receptu http://www.toprecepty.cz/recept/42105-nivo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo taky mišmaš miluji . Když máme…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a mišmaš krůtí maso…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Neví někdo, co je s Petram? Nedávno jsem pro známou hledala…“ Nadja, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 23 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
20. 3. 2015 10:24
A zcela vážně tě žádám, abys to už nikdy nedělala vůči mně
20. 3. 2015 10:17
Těší mě. Vedle tebe se k těm -zlým zlým- budu počítat vždycky ráda!
20. 3. 2015 09:53
To, co mnohým projde, mně neprošlo nikdy.
20. 3. 2015 09:52
20. 3. 2015 09:51
A oproti tomu se často setkávám s velice nevstřicnou reakcí (misto určitého stupně pokory, kterou by měl cítit v novém prostredi každý nově příchozí). Tak nevstřicnou, ze se ozvu ja nebo někdo jiný (opět ještě slušně) a jelikoz ani to si nováček prece nenchá libit, rozjíždí se pinpong, v jehož závěru jsou casto slyset ty tebou zmiňované hysterické výkřiky o odchodu.
Mohl bys - ne, měl bys! zohlednit i to, jak je od těchto lidí často křivděno i nám.
Ano, Tereza má pravdu - za všim je člověk. Tj. i my, zdejší. Ať se pořád nezminuje jen to "ubližování" některým novým s nezdravou arogancí.
A můzu mít navrh i já? Nechtěli byste Simče Kučerové nabídnout funci moderátora? Ono to totiž není jen o vstřicnosti a vítání nováčků. Tak může Simona pomoct napravovat to, co se ji tu nelíbí...něco jiného je povídat si o tom tady nebo mit s témi lidmi přimý kontakt.
Myslim to vážně a v dobrém.
20. 3. 2015 09:46
Yanull tady bez jakýchkoliv vedlejších úmyslů napsala " oddělíme zrno od plev ". Já to beru prostě jako přirovnání či dlouho zažité rčení a nikdy by mě nepadlo hned reagovat s takovým přirovnáním jako Jarka ... i když bych si to myslela. Myslet si můžu cokoliv, nemusím hned na všechno reagovat s mým názorem
Co se týče návrhu Radka či Libora s posíláním SZ. Věcné připomínky k receptu, myslím tím gramatické chyby, úpravu, zkopírované fotografie a jiné, by měly psát k receptu pouze moderátorky ( pokud to nemohou ihned opravit samy), od toho jsou tady. Myslím, že by to mohly psát klidně pod recept, ne se zdržovat SZ a po opravení komentáře smazat, aby nezůstávaly u receptu, když už pak výtka nemá smysl. Myslím že úplně nejlepší by bylo, jako je tomu i na jiných webech, kdyby se recept objevil na stránce až po kompletním upravení a schválení. Před uveřejněním na stránce mohou moderátorky s uživatelem komunikovat neveřejně.
A ještě jedna věc k názvům receptů. Dost se tady neustále řeší názvy, podle někoho mají být světové, i když k tomu mají daleko. Třeba těstoviny a " italská jídla " jsou tady neustále na přestřel. Proč všechny těstoviny musí být italské? Nelze nic přizpůsobit našim chutím nebo kuchyni? Někdy nelze ani u nás sehnat suroviny k originál receptu a přesto ho chceme vyzkoušet a nabídnout ostatním k realizaci ... proč ne?
Lidi hlavně pozitivně, neotravujme sobě ani ostatním tyto stránky, které jsme všichni vybudovali. Kdyby tohle byla vaše " firma " a někdo vám z ní dělal to, co se tady děje klukům, jak by se vám to líbilo? ...
20. 3. 2015 09:34
Já věřím, že tato debata prospěje k ozdravění ovzduší na topkách, že se nikdo nebude bát vyjádřit svůj názor, ať je jakýkoli. Samozřejmě slušně, ne vulgárně.
20. 3. 2015 09:20
Súhlasím so stanovením určitých podmienok používania webu. Všade existujú pravidlá, máme ich aj doma, nikto si ani doma, ani v zamestnaní, ani v nijakej spoločnosti nemôže robiť, čo chce, vyjadrovať sa, ako chce. Všade musí brať ohľad na druhých a dodržiavať písané aj nepísané pravidlá a rešpektujeme to, nepovažujeme to za nejaké zväzovanie a utláčanie. Práve naopak.
Topky sú "kuchársky" web. Ale myslím si, že nielen ja, ale viacerí, majú akýsi vzťah k týmto stránkam, sú "naše", aj keď ich nevlastníme. Nie je to len o receptoch, je to aj o nás, o ľuďoch. O vzťahoch medzi nami, o humore a ako vy Česi hovoríte ( a mne sa to slovo veľmi páči ) o škádlení. O tom, že tu chodím rada, lebo "stretnem" známych ľudí. Ten vtip a srandičky sú niekedy dôležitejšie ako samotný recept, ktorý nie je dogma a každý si ho môže upraviť podľa svojho.
Chcelo by to od nás všetkých veľmi jednoduchú vec, za každým receptom vidieť človeka.
20. 3. 2015 08:27
20. 3. 2015 00:43
J8 vím,že bychom si to všichni představovali skvěle,ale bohužel lidičky jsou různíA tak se alespoň snažme trpělivě pomoci
20. 3. 2015 00:39
Pokud by se to tak podařilo bylo by to fajn,za zkoušku to stojí!!!!!Ale bude to chtít trpělivost,ale proč né,mě se to líbí
Je možné,že se přijde časem na to,že je to fajn a nebo taky néé,ale proč to nezkusit,líbilo by se mi to!!!!!
20. 3. 2015 00:37
20. 3. 2015 00:30
Co to třeba zformulovat jako jakýsi úvod v nabídce menu tohoto webu, základní pravidla, jistě by se našly i jiné věci, které by mohly být "návodem k použití" těchto stránek. Možná by nebylo na škodu k dobré technologii provozu přidat i trochu filosofie
20. 3. 2015 00:10
19. 3. 2015 23:59
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 8 Další