Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Recept na makronky, které nejsou jako z obchodu :-)“ zonoro, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
Poslední příspěvky
„hazel: pastinák: https://www.google.com/search?client…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas se dojida hovezi polevka a zbyek…“ hazel, před 4 hodinami
„tara23: dobrý večer, Věrko, já jednou z pastináku udělala…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 3. 2020 15:43
26. 3. 2020 08:17
26. 3. 2020 07:49
25. 3. 2020 14:29
Doufam, ze vsechny kucharinky jsou v poradku a v ramci moznosti bezpecne chranene
Vsechny opet krasne varite, no a ja si jako vzdy zde chodim delat laskominy.
Zde v Malajsii jsou uz take zavedena urcita opatreni, ale at uz mistni, ci turiste jsou velmi disciplovani a ukazneni, pravidla se opravdu dodrzuji. Ostrov je taky ponekud izolovan od pevniny (Singapuru nebo Kuala Lumpur). Nakazeni jsou snad jen v jedne male vesnicce, kterou pry hlida armada...
Ale zpet k vareni (tedy k memu zatim nevareni
Hodne silny vyvar byl z hovezi ohanky, mocne zahusteno cibuli, brambory, mrkev... cesnek tam byl, nove koreni... cely pepr. Ale misto majoranky a cervene papriky, trocha zazvoru a chilli. (proto ta divna barva)
Vynikajici chut, jen mne trochu vadilo, ze misto krajice chleba ci bagety k tomu servirovali ryzi.
Take jsem premyslela, zda zde pridat foto... pokrm nebyl prilis fotogenicky. Ale pak jsem si rekla, ze kdyz zde jsou fotky ruznych pajslu a nevabne vypadajicich houbovych smazenic (ktere jsou pritom moc mnam), proc ne
Pro pripane hnidopichy
Netusim, ale asi podobne, jako si ve stredni Evrope take davame lososa a krevety a jine morske obludy, aniz jsme je vylovili v lokalnim rybnice
25. 3. 2020 12:28
25. 3. 2020 11:43
24. 3. 2020 19:22
24. 3. 2020 12:55
24. 3. 2020 10:56
24. 3. 2020 08:04
23. 3. 2020 19:29
23. 3. 2020 14:45
23. 3. 2020 11:08
23. 3. 2020 10:48
23. 3. 2020 09:22
Předchozí 1 … 1023 1024 1025 1026 1027 … 2773 Další