Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Hezký sváteční den dnes asi jako všude se dojídá i u nás…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dnes jsme měli asi jako v mnohých rodinách rybí polévku a…“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
„Dnes jsme měli tradiční rybí polévku s krutonkama, pak br…“ Nadja, před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
18. 9. 2010 07:23
18. 9. 2010 06:15
18. 9. 2010 06:06
17. 9. 2010 12:49
http://www.recepty.pozri.sk/recept-jablkove-muffin...
Tak bol dnes po obede aj skvely dezertik
17. 9. 2010 11:27
17. 9. 2010 10:43
17. 9. 2010 10:05
17. 9. 2010 07:36
17. 9. 2010 06:51
17. 9. 2010 06:45
16. 9. 2010 19:47
16. 9. 2010 16:46
16. 9. 2010 12:22
16. 9. 2010 12:03
16. 9. 2010 08:27
Ber to tak, že všechno se jí a záleží na Tobě, co zkombinuješ. Ale se vším začínej spíš v malém množství, protože vždycky můžeš přidávat a taky se Ti tolik nerozmělní chuť jídla jako ve velkém množství.
Když nic z tohoto by se Ti nelíbilo, tak pak stačí po opečení plátku masa přidat do výpeku trošku hladké mouky a maloučko podlít vodou a nechat všechno dohromady povařit. Někdo dává solamyl rozmíchaný ve vodě. Ale s tím taky opatrně, hodně rychle i malé množství houstne.
Držím pěsti.
Předchozí 1 … 2363 2364 2365 2366 2367 … 2781 Další