Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ Monicurka, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 26. 7. 2025 17:28
Poslední příspěvky
„Musím zítra něco upéct, ale nenapadá mi vůbec nic.🤔 Chtěla…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„tara23: to vůbec neznám, vypadá hodně dobře 👍“ Jajajajaapaja, před 11 hodinami
„Ahoj,na jakých otáčkach mixéru od 1 po 3 mám mixovat masové…“ Monicurka, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
23. 2. 2010 10:44
23. 2. 2010 09:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
23. 2. 2010 09:25
23. 2. 2010 07:39
22. 2. 2010 18:41
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
rodinka má na večeři
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
22. 2. 2010 18:26
22. 2. 2010 17:15
22. 2. 2010 11:32
22. 2. 2010 11:13
22. 2. 2010 10:54
22. 2. 2010 10:43
22. 2. 2010 10:21
22. 2. 2010 10:04
22. 2. 2010 09:20
21. 2. 2010 23:11
Předchozí 1 … 2383 2384 2385 2386 2387 … 2683 Další