Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Mleté maso “ Veruncicka, před 22 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 23 hodinami
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 9. 2008 12:40
10. 9. 2008 12:18
10. 9. 2008 12:01
10. 9. 2008 11:39
10. 9. 2008 11:23
10. 9. 2008 10:20
Děkuji moc.
10. 9. 2008 06:24
10. 9. 2008 05:29
9. 9. 2008 20:49
9. 9. 2008 12:12
9. 9. 2008 12:09
Tak asi nevíc používám toto (viz příloha). To první všichni znáte, to je klasický lis na česnek. To druhé, větší, už není tak známé, to je lis na cibuli. Ten nejvíc používám na "lisování" šunky, salámu atd. do pomazánek - všude tam, kde by se měl salám nebo cibule strouhat. A ta bílá plastová destička - to je největší pomocník. Jmenuje se to Třítko na česnek. Chytíte neoloupaný stroužek česneku za konec, kde rostou kořínky a přejíždíte jím přes ta kolečka. Česnek se rozetře do pěny a v ruce vám zůstane ta slupka od česneku.
29. 8. 2008 18:47
25. 8. 2008 20:16
25. 8. 2008 20:05
25. 8. 2008 18:37
Předchozí 1 … 7 8 9 10 Další